دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

واشنگتن: تحریم‌ها علیه ایران همچنان پابرجاست

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در کنفرانس خبری گفت که تحریم‌های کنونی آمریکا علیه ایران پابرجا بوده و هرگونه تلاش ایران برای فرار از تحریم‌ها بررسی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 31
کد خبر: ۸۲۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شامگاه چهارشنبه در سخنانی به سند راهبردی میان ایران و چین واکنش نشان داد.

وی که در کنفرانس خبری وزارت خارجه صحبت می‌کرد، گفت: «درباره توافق میان ایران و چین، تحریم‌های کنونی آمریکا علیه ایران همچنان پابرجاست و آمریکا هرگونه تلاش برای گریز از تحریم‌ها را بررسی خواهد کرد اما واشنگتن در منافع خود در پرونده هسته‌ای با پکن همسو است».

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در ادامه گفت که تحریم‌ها علیه ایران جز در مسیری دیپلماتیک لغو نخواهد شد.

ند پرایس مدعی شد:«آمریکا آماده پیگیری بازگشت مشترک به پایبندی به برجام با ایران است».

جمهوری اسلامی ایران پس از روی کار آمدن دولت جدید آمریکا در تاریخ 20 ژانویه (1 بهمن) به صراحت اعلام کرده است که آمریکا،‌ طرفی بوده که از برجام خارج شده و نخست آمریکا باید به تعهدات خود ذیل توافق هسته‌ای بازگردد و پس از راستی آزمایی، ایران نیز کاهش تعهدات برجامی خود را متوقف کرده و به پایبندی کامل به برجام باز خواهد گشت.

در حالی که مقام‌های مختلف دولت بایدن طی هفته‌های گذشته بارها تاکید کرده‌اند که نخست ایران باید به تعهدات برجامی خود بازگردد پس از آن، دولت آمریکا نیز به برجام باز خواهد گشت اما چند روز پیش یک مقام آمریکایی که نخواسته نامش فاش شود به خبرگزاری رویترز گفته بود: «مسئله این نیست که چه کسی اول به برجام بازمیگردد ، (بلکه) موضوع، توافق بر این است که چه گام‌هایی به صورت همزمان برداشته می‌شود.»

شامگاه دوشنبه نیز نشریه پولیتیکو در گزارشی از طرح احتمالی جدید آمریکا برای احیای برجام خبر داد. این نشریه به نقل از دو مقام آشنا نوشت که مقام‌های دولت آمریکا با توجه به شرایط زمانی، در نظر دارند به زودی و طی این هفته، پیشنهاد جدیدی را برای شروع مذاکرات ارائه دهند.

پولیتیکو به نقل از یکی از این مقام‌ها نوشت که بر اساس این پیشنهاد، ایران برخی از فعالیت‌های هسته‌ای خود نظیر کار بر روی سانتریفیوژهای پیشرفته و غنی سازی اورانیوم با خلوص 20 درصد را متوقف می‌کند و در مقابل نیز آمریکا برخی از تحریم‌های اقتصادی را کاهش می‌دهد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار